Over ons

Wij zijn Linda en Mechtild en wonen sinds november 2017 op ons prachtige plekje in Oldelamer. Juist omdat wij het zo mooi vinden willen we dit graag delen met andere leuke mensen ;-).

Linda (links) is keramiste en geeft cursussen handvormen/draaien en workshops zoals raku stoken. Als je bij ons kampeert zijn er mogelijkheden om een workshop of als er plek is een les te volgen. Verder verkoopt ze ook haar eigen werk. Om alvast een voorproefje te nemen of om je te oriënteren naar de mogelijkheid van een workshop of wat lessen, klik op deze link

Mechtild (rechts) is coach en werkt sinds 2001 als zelfstandige. Van oorsprong handvaardigheid/tekenlerares maar heeft sinds jonge leeftijd als droom om een kleine camping te runnen. De combinatie van coachen en camping zorgt voor een perfecte balans. Daarnaast maakt ze gebruiksgoederen van hout zoals moestuinbakken en tapasplanken. Liefst werkt ze met restmateriaal. Omdat ze nooit stil kan zitten heeft ze ook een circuitje ontwikkeld. Wanneer er een groep komt kamperen die behoefte hebben aan iets leuks, sportiefs, geks, behendig etc. dan is daar de mogelijkheid voor. Circuitje wordt aangepast aan leeftijd en wensen maar blijft verrassend.