Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
4 berichten.
Ton en Linette Friederichs Ton en Linette Friederichs uit Woerden heeft geschreven op 03/08/2020 om 19:46
Na een drukke periode van verbouwing hadden we behoefte aan relaxen en rust. We kennen Mechtild en Linda van Vrienden op de Fiets toen nog in Blokzijl. Via Facebook kennis genomen van het hun startende camping. Hun innemende gastvrijheid van toen in herinnering hebben we een week geboekt in de laatste week van juli samen met vrienden. Onze verwachtingen werden meer dan bewaarheid. Een vriendschappelijke gastvrijheid, het gezellige pannenkoek bakken rond een kampvuur en de alles-kan-opstelling hebben ons een onvergetelijke week gebracht op deze kleine maar ook intieme camping.
Irene & Henk Irene & Henk uit Bunnik heeft geschreven op 02/08/2020 om 21:17
"Onder de es" is niet alleen de kleinste camping die we ooit bezocht hebben, maar ook nog eens de rustigste. En wat een mooi uitzicht op die gigantische es met daaronder de schaapskooi! Ruime plaatsen, geen auto's bij de tent, goeie douche, koelkast en afwasplek beschikbaar, de schaapskooi om bij de houtkachel op te warmen bij koud weer, een haan die je 's ochtends verteld dat je je nog eens om kan draaien, aardige beheerders... Helemaal onze camping!
Kim Roosma Kim Roosma uit Utrecht heeft geschreven op 05/07/2020 om 15:42
We hebben een heerlijk weekend gehad op deze Minicamping. Absolute aanrader. Zowel bij goed als slecht weer van alles te doen. Samen met de kinderen een workshop keramiek gedaan. Super leuk om met een draaischijf te leren werken. We komen zeker nog eens terug.
Jacqueline en Danjel Jacqueline en Danjel uit Amsterdam heeft geschreven op 22/06/2020 om 16:57
Wij hebben heerlijk genoten en zijn tot rust gekomen van een weekendje op deze gezellige mini camping onder de es. De Es is een prachtige grote boom die de camping onder zijn hoede neemt. In het weekend dat we er verbleven (al zou ik de volgende keer wel een week hier willen verblijven) was het prachtig weer en hebben we optimaal kunnen genieten van de zon en rust. De camping is omringd door hoge bomen waardoor je keuze hebt uit schaduwrijke en zonnige plekken. Er zijn op verschillende plekken kleine bankjes en zithoeken gecreëerd verspreid over de camping zodat je je altijd even kan afzonderen of kan genieten met je partner of met andere gasten van de zonsondergang. Ook is er een gezellige vuurplaats achter de Es, naast een oude, karakteristieke schapen schuur tussen de nog jonge boomgaard. De schapen schuur is omgebouwd tot gezellig binnenruimte voor campinggasten die van een lekker vuurtje stoken houden in de houtkachel. Rondom de kachel staan comfortabele bankjes gepositioneerd. In de deel (de grote schuur) staat een pingpongtafel en een grote eettafel voor als het weer even tegen zit. De sanitaire faciliteiten in de deel zijn uitmuntend. De camping is nieuw en de faciliteiten dus ook! Alles staat goed in de verf, is mooi afgewerkt en wordt goed schoongehouden. De badkamer zou ook bij ons thuis niet misstaan en er komt een goede straal water uit. In de omgeving schijnt veel te doen te zijn, al zijn wij daar niet aan toe gekomen vanwege de fijnheid op de camping zelf. Onze hond kon ook mee en heeft leuk gespeeld met de honden van de eigenaren die overigens, wanneer nodig gewoon apart gehouden kunnen worden in hun privé gedeelte. We hebben het erg goed naar onze zin gehad en we denken dat dit een aanrader is voor iedereen. Of je nou opzoek bent naar rust of wat activiteit en verkenning, er is in de buurt een hoop te doen en bekijken. Mechtild en Linda, ontzettend bedankt voor het fijne weekend! Lieve groetjes, Jacqueline, Danjel en Evert.

Beste kampeerders van Minicamping ‘Onder de Es’. We zouden het erg op prijs stellen als jullie in het gastenboek schrijven. Bedankt alvast voor jullie reacties en hopelijk tot een volgende keer!